converteer nsf-bestanden - converteer nsf-bestanden

Converteer Nsf-bestanden - Converteer Nsf-bestanden

converteer nsf-bestanden - converteer nsf-bestanden

para know about Hoe para Omvormeren NSF Lotus notities inpara PDF, PST, MBOX, MSG, EML, volg de gegeven stappen die para naar behoren exporteren naar NSF-bestandsformaat, maar voor beschrijving over het databasebestand-bestand van Lotus notities conversie bij ander bestandsformaat, laten we weet over Lotus notities, NSF-bestand, ander bestand formdeze, redenen para switch Lotus notities NSF-bestand. Beste Lotus Notes-bestanden Converter

Wat is Lotus-notities?


Lotus notities is een groupware-app die door Lotus is ontwikkeld, maar nu onderdeel is van IBM. Het waren de eerste apps die een verspreide database van documenten hielpen die deurgebruikers konden opslaan via een WAN of LAN. De intellectuele imitatie stelt gebruikers in staat te werken met lokale kopieën van documenten en hebben hun variaties uitgevaardigd doorout alle notities netwerk. Het was lang alleen de complete groupware-oplossing. Het kan alle gebruikersgegevens beheren, zoals e-mails, contacten, kalenders, etc. Het ondersteunt geavanceerde functies die een goede e-mailclient of -server blijken te zijn voor elke kleine of grote organisatie.

Details van de NSF-bestandsnaam


NSF-bestanden zijn databasebestanden van IBM Lotus-notities. Het bestand eindigt met de extensie .nsf. Deze bestanden vertegenwoordigen voornamelijk de Lotus notities mail en bevatten ook Meta mail, person gathering en het dossier mail. Er zijn verschillende soorten gegevensbanken van Lotus-notities en de meest uitzonderlijke daarvan zijn de vakgegevensbases. Deze zijn nodig voor het opslaan van lotus-notitiesmail. Label product gegevensbanken zijn ook conventioneel; zij reserveren de mail het dossier in het algemeen voor gebruikers.

Overig bestand Formdeze -


Aangezien NSF gegevensbase-uitbreiding van Lotus-notities op vergelijkbare wijze zijn, zijn er verschillende bestandsextensies beschikbaar die populair zijn onder gebruikers zoals:

PDF - het is een standaard document van Adobe geziener. Het is gemakkelijk toegankelijk en universeel bestandsformaat dat populair is voor presentatie, documenten opslaan met de juiste beveiliging, overheidsdocumentatie, enz.

PST - het is de bestandsextensie para save data van Microsoft Ounaarutlook. Het staat voor Portable Spararage Table. MS Ounaarutlook is ook populair para save-gegevens met geavanceerde functies.

MBOX - het is het Mailbox-bestandsformaat van UNIX en wordt ondersteund door Thunderbird, Mac Mail, Enparaurage, Eudora, PocoMail, Spicebird, SeaMoney, Postbox, enz.

EML - het is één e-mail clientextensie para save bestand in MIME RFC822 standaard formaat deur Microsoft Ounaarutlook Express evenals andere e-mail apps zoals - Windows Live Mail, eM Client, DreamMail, etc.

MSG - het is het single-bestandsformaat van Microsoft Ounaarutlook en het wordt aangemaakt wanneer een e-mail wordt opgeslagen met behulp van slepen & neerzetten.

Redenen para Switch para Ander bestand formdeze van Lotus notities


Afgezien van de Lotus-notities, zijn er verschillende e-mail naarepassings of andere programma's beschikbaar die Importerenant voor gebruikers zijn para-opslaggegevens of -documenten omdat iedereen individualiteit para-beheer of het delen van gegevens nodig kan hebben. Er kunnen dus verschillende redenen zijn voor het exporteren van Lotus-notities, zoals andere onderwerpen zoals: vraag naar de werkplek, wisselen van werkgebied, interesse in het veranderen van apps, het opslaan van documenten of gegevensvereisten, enz. En bovenal, het meest importerende ding is dat, Lotus-notities is geen Gratis naarepassing. Er kunnen gebruikers zijn die, na langdurig gebruik, geen para-betaling wensen en graag para exporteren Lotus-notities e-mails contacten of kalendergegevens van andere apps.

 

Hoe para Omvormeren NSF-bestand van Lotus-notities inpara ander bestand formdeze


Nu is de vraag die optreedt is hoe para exporteren Lotus-notities Mailbox in grote hoeveelheid gegevens of hoe para exporteren NSF-bestand. Om de problemen van dergelijke gebruikers op te lossen, is NSF Omvormerener beschikbaar die gemakkelijk de situatie kan overzien en gemakkelijk kan exporteren .nsf bestands para .pst, .pdf, .eml, .mbox, .msg, etc. Het ondersteunt meerdere opties vooraf welke gemakkelijk Omvormeren Lotus notities e-mails, contacten en kalendergegevens kan bevatten. para know About How para exporteren Lotus notities Mailbox gegevens, volg de gegeven stappen -

Download, installeer en start de NSF exporteren paraol op je computerscherm.


Klik nu op "Voeg een bestand toe" of "Voeg kaart toe" butparan para choose .NSF bestandsnaam
Ga vervolgens met exporteren Optie en kies uit de beschikbare exporteren-opties:
e-mails - exporteren naar alle kaarten / Alle e-mailen overslaan: selecteer de gewenste uitvoeroptie van de beschikbare - PDF, PST, EML, MSG, MBOX para save Lotus notities e-mail bestandsnaam.
contacten - exporteren contacten (Names.nsf): selecteer deze optie voor Omvormeren notities contacten en kies de uitvoeropties uit de beschikbare lijst - Ounaarutlook contacten, vCard, CSV
kalenders - exporteren kalenders: kies deze optie voor Omvormeren Lotus notities kalenders voor ICS-indeling.
Nu eindelijk Kies het doelpad para opslaan Omvormerened bestand door blader butparan en klik vervolgens op Omvormeren butparan start het exporteren proces.
Nu de NSF Omvor

Share:

Keywords: converteer nsf-bestanden

Comments

Other related blogs

Advance Features of CSV to VCF Converter Tool

By : CSV To VCF Converter

CSV to VCF Converter Tool For those users who want to discover the affect of how to alter Microsoft ..


Know about CSV to VCard Converter Software Uses

By : VCardConverter

CSV to VCard Converter Software Bonk you e'er heard some the vCard file? What is it and how is it im..


How to Convert windows live mail file to PST file

By : PST

For an easy and instant solution to convert windows live mail file to PST file, With Help of this to..


Windows live mail file to PST file Converter tool

By : PST

I Would like to Suggest You Regain windows live mail to PST Converter tool. Where You Can Easily Con..