converteer nsf naar pst - converteer nsf naar pst

Converteer Nsf Naar Pst - Converteer Nsf Naar Pst

converteer nsf naar pst - converteer nsf naar pst

Lotus-notities NSF para PST-migratie is vereist wanneer de gebruiker de gegevens van de e-mailclient Lotus notities para MS Ounaarutlook of Office 365-platform para migere nodig heeft. IBM Lotus notities en Microsoft Ounaarutlook beide e-mailclients gebruiken verschillende bestand formdeze para sparare de hele gegevens, dat wil zeggen dat Ounaarutlook het PST bestandsformaat gebruikt en Lotus notities het NSF bestandsformaat gebruikt. Het is niet mogelijk om de gegevens van de ene e-mailclient te vergelijken met de andere zonder de conversie uit te voeren. in dit artikel zullen we de verschillende manieren van Omvormerening NSF para PST-formaat uitleggen. En ja, veel bedrijven gebruiken nog steeds Lotus-notities, dus let op deze paragraaf als je op een dag de conversie nodig hebt. beste nsf naar pst-omzetter

Hoe para Voer NSF para PST conversie handmatig uit?


Opmerking: Vergeet niet dat u de back-up van uw NSF-bestand maakt voordat u de onderstaande stappen uitvoert.

open de e-mailclient Lotus notities en open het NSF-bestand dat u Paragraaf Omvormeren in PST-indeling nodig hebt.
Klik nu op bestand >> exporteren


Nu vult het dossier de naam in en selecteert u de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Kies ook Komma-gescheiden waarde of Gestructureerde tekst als type Opslaan als


in het geval van Comma Separated Value krijgt u het onderstaande dialoogvenster, Selecteer de opties zoals getoond in de afbeelding en klik op OK butparan.
Als u de gestructureerde tekst hebt gekozen, krijgt u hieronder het dialoogvenster te zien, Selecteer de opties zoals getoond in de afbeelding en klik op OK botparam.


Nu de volgende stap in Para Importeren van de gegevens in MS Ounaarutlook e-mailclient, Volg de onderstaande stappen para voer hetzelfde uit:
Start Ounaarutlook e-mail Client en klik op bestand >> open >> Importeren


Selecteer vanuit de wizard Importeren en exporteren de optie Importeren uit een ander programma of bestand en klik op Volgende butparan.
Selecteer nu de optie Door komma gescheiden waarden en klik op Volgende butparan.
Blader door het CSV-bestand dat we eerder hebben gemaakt en kies de juiste optie en druk op de knop Next butparan.
Kies in de volgende stap de bestemmingskaart waar u Para Importeren het NSF bestand wilt en klik op Volgende. Dit proces kan enige tijd duren en hangt af van de grootte van uw bestand.


Na het voltooien van het proces heeft u eenvoudig toegang tot de NSF-gegevens in de e-mailclient van Ounaarutlook


Dit handmatige proces kan soms resulteren in het verlies van gegevens en daarom is een betere en eenvoudige oplossing vereist om het conversie uit te voeren. Een dergelijke oplossing die de conversie met gemak uitvoert, is deze NSF para PST Omvormerener. Eerder heb ik deze paraol para gebruikt om de migratietaak uit te voeren en het werkte als een charme. Het heeft snel Omvormerened de gegevens van mijn NSF bestand para PST bestandsformaat.
Hoe para Voer NSF para PST conversie uit met behulp van deze NSF para PST Omvormerener wachten metepassing?
Volg gewoon de onderstaande stappen om het conversie uit te voeren:

Downloaden en de gewensteepassing in uw machine installeren.


Klik op Bestand toevoegen maar ga naar het NSF bestand. Een van de beste aspecten van deze paraol is dat je omvormeren meerdere NSF-bestand per keer, dus blader door het NSF-bestand dat u Paragraaf Omvormeren nodig hebt en druk op OK.

Ook kunt u een voorbeeld van de inhoud van NSF bestand bekijken.

Klik op exporteren butparan para voer de conversie uit van Lotus notities NSF para Ounaarutlook PST-indeling. Van daaruit kiest u de juiste optie, bladert u door het bestemmingspad en klikt u op exporteren butparan.

Dat is alles! De software voert de volledige migratie uit, u kunt de voortgang controleren via de voortgangsbalk.
Open nu gewoon het Omvormerened PST-bestand in uw Ounaarutlook e-mailclient bij toegang tot de gegevens in Ounaarutlook.
De software Omvormerens hele gegevens van NSF bestand para PST-formaat inclusief e-mails, kalenders, contacten, notities para-do-lijsten en tijdschriften enz. Samen met de respectieve bijlagen.

Dit is dus de algemene procedure voor het uitvoeren van de NSF para PST-conversie. Vanwege de toenemende vraag en overal toegangsfaciliteit van Office 365, plannen sommige organisaties ook hun Lotus notities-gegevens in parallelle Office 365-indeling. Dit is een van de gecompliceerde taken. De handmatige methode om hetzelfde te doen kan u in de problemen brengen als u niet over voldoende technische vaardigheden beschikt. Laten we dus zowel Handmatig als andere geschikte oplossingen bespreken om hetzelfde te doen.

Handmatige importmethode Lotus-notities onder Office 365-mailbox


De handmatige manier om hetzelfde te doen is MONTI, wat vrij complex is. Een andere manier om handmatige Lotus-notities uit te voeren in Office 365 Migration is door Omvormerening het NSF para PST-formaat dat algelezeny is zoals hierboven beschreven en vervolgens de gegevens te uploaden van Office 365-account. De procedure voor het migreren van gegevens van PST uit Office 365 is algelezeny beschreven door FinancesOnhet-dossier.

Beste oplossing van Importerening Lotus-notities NSF onder Office 365-account
Nogmaals duimen omhoog voor deze vanwege hun geweldige werk, d.w.z. deze Lotus-notities uit Office 365-migratie. Deze paraol is gebouwd voor de niet-technische gebruikers. Hiermee

Share:

Keywords: lotus notes omzetten naar outlook

Comments

Other related blogs

Advance Features of CSV to VCF Converter Tool

By : CSV To VCF Converter

CSV to VCF Converter Tool For those users who want to discover the affect of how to alter Microsoft ..


Know about CSV to VCard Converter Software Uses

By : VCardConverter

CSV to VCard Converter Software Bonk you e'er heard some the vCard file? What is it and how is it im..


How to Convert windows live mail file to PST file

By : PST

For an easy and instant solution to convert windows live mail file to PST file, With Help of this to..


Windows live mail file to PST file Converter tool

By : PST

I Would like to Suggest You Regain windows live mail to PST Converter tool. Where You Can Easily Con..